ADELE LEYHA   

Klarsynt medium & Healer 

 

 

 

    

 

 

 

OM MEG

 

Navnet Adele Leyha er for meg veldig hellig og åndelig, det ble gitt meg av åndeverden i forbindelse med mitt åndelige virke,  og åndeverden bruker alltid dette navnet når jeg arbeider som medium og healer, og det er dette jeg liker så godt med åndeverden, de behandler meg og navnet mitt med verdighet og respekt, og som team og gruppe er det viktig at vår gruppe er ett når jeg jobber ilag med dem. Jeg jobber alltid for dem, aldri alene.  

 

 

Helt fra jeg var liten har jeg vært nysgjerrig på hjelpere, og som barn hadde jeg "usynlige venner" som jeg gjerne pratet, men i dag kaller jeg de for guider og hjelpere. Som barn synes de voksne at jeg satt mye alene, men fakta var at jeg ikke var helt alene, jeg hadde jo mine "usynlige hjelper-venner" å skravle med.

 

Som tenåring hørte jeg Margit Sandemo fortelle om hjelpere. Jeg syns det var kjempespennende med hjelpere og trodde helt og holdent på at alle mennesker minst har en hjelper hver. Jeg husker Margit Sandmo drev å påviste hjelpere med søkepinner. Det virket så spennende, og jeg var meget interessert. Jeg likte også godt Anna Elisabeth Westerlund som var synsk. Det med synskhet var jeg også veldig opptatt av som barn. 

 

Alt av evner har ligget der latent fra begynnelsen, men jeg forsto ikke så mye av helheten den gangen jeg var barn. Prosessen i voksen alder har vært som å våkne opp langsomt fra en lengre dvale, hvor man ser ting i en mye større sammenheng. Jeg er veldig bevisst med evnene mine til daglig. Jeg er både stolt, glad og takknemlig og ydmyk for alt nytt som hjelperne mine stadig har lært meg. Jeg har også tillit til den utviklingen vi har gjennomgått sammen som et team. 

 

Jeg kan ellers nevne at jeg er over gjennomsnittet interessert i norsk mediumskap og norsk synskhet fra "gamle dager", samt også healing og helbredelse fra "gamle dager". Det finnes mange bra biografier skrevet om våre norske kvinner og menn opp igjennom tidende, og det er på tide å få disse mer kjent, da vi har  mange å være stolte av her hjemme i Norge. 

 

Avslutningsvis kan nevnes at jeg startet for 7 år siden  opp en åndelig forening som heter "Mediumskap Drammen". Denne leder jeg fortsatt, og der har vi mye hyggelig sosialt samvær, erfaringsutvekslinger, og mange spennende møter, med både foredrag og kurs. Se linken for mer info:  

http://drammen.aandekommunikasjon.com/

 

 

     

Jeg er bare en tlf unna...

 

For timeavtale ring eller send en sms til  

     

tlf nr: 917 84 314

 

mellom kl 08 og 20 på hverdager

 

 

 

 

 

 

 

© COPYRIGHT ADELE LEYHA 2018

 

 

 

 

link til:

................

Etikk

Kontakt

................