ADELE LEYHA

Medium & Healer

 

 

 

 

  

 

 

 

TIMEBESTILLING

Alle timer må avtales på forhånd, enten det dreier seg om kontakt med hjelpere eller guider, avdødekontakt, beskjeder i fra åndeverden, kontakt med kjæledyr som har dødd, eller ulike former for healing, eller synsk tegning av engel, guide eller hjelper med beskjeder.

 

Adele Leyha holder til på Austad i Drammen.  Har du lyst å prøve en time hos meg? Jeg jobber like godt på telefon som om vi skulle møtes personlig. Det er imidliertidig alltid hyggeligere å møtes å kunne se hverandre når man snakker. Om du ikke får svar på telefon med engang du prøver å ringe å bestille time, kan det være at jeg er opptatt i en time med en kunde. Legg da gjerne igjen en beskjed om hva det gjelder.

 

Du kan også sende meg en SMS på (hverdager mellom klokka 08.00 og 20.00) til telefonnummer 917 84 314 , og jeg vil svare deg så fort jeg har anledning.

o  

 

 

AVBESTILLING

Avbestilling eller flytting av bestilt time skjer over telefon senest 24 timer før timen, hvis ikke betales timen i sin helhet.

 

 

 

BESKJEDER FRA DEN ANDRE SIDEN  AVDØDEKONTAKT / KONTAKT MED HJELPERNE / INFORMASJON OM  DIN GUIDE (ÅNDELIGE VEILEDER)

Varighet: 45 minutter.

Alle konsultasjoner må avtales på forhånd. Personlig møte hos meg i

Drammen.

 

PS. Det går an å bestille en dobbelt-time om ønskelig, hvis du for eksempel vil ha healing først, og så kanalisering etterpå. Eller du kan velge dobbelt time med kanalisering.

 

 

 

 

TELEFON KANALISERING

(TELEFON SAMTALE MED MEG HVOR JEG FORMIDLER BESKJEDER IFRA  HJELPERNE/ ÅNDEVERDEN)

Varighet: 45 minutter.

For deg som ikke har anledning eller ønsker å ha en kanalisering ved personlig møte er det mulig å bestille kanaliseringen pr telefon. Tid og sted har ikke betydning for  de i åndeverden, de er ikke begrenset av rom og sted på samme måte som oss, de kan forflytte seg på tiendedels sekund og således være flere steder samtdig. Og for meg som medium har det ingen betydning om du sitter i samme rom som meg eller på den andre siden av kloden. Jeg jobber like godt på telefon som ved personlig møte.

 

Så her går det for seg: Vi avtaler tidspunkt for oppringning og derfra blir det stort sett som kanalisering ved personlig møte, eneste forskjell er at vi ikke ser hverandre. Når du bestiller kanalisering pr telefon, skjer betaling på forhånd, slik at betalingen er inne på konto senest dagen før readingen din. Betal i god tid, så slipper vi å utsette timen din.

 

 

 

 

KANALISERT TEGNING AV GUIDEN DIN

Trykk på bildet under for mer info.

Når du bestiller en kanalisert tegning, skjer betaling på forhånd, og tegningen sendes deg i posten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HEALING

Varighet: 45 minutter.

Alle konsultasjoner må avtales på forhånd. Personlig møte hos meg i

Drammen.

 

 

 

 

FJERNHEALING

For deg som ikke har anledning til personlig møte hos meg. Vi avtaler tidspunktet for selve fjernhealingen over telefon. Betaling for healingtimen skjer på forhånd, slik at betalingen er inne på konto senest dagen før healing timen. Betal i god tid, så slipper vi å utsette timen din.

 

 

KJØPSBETINGELSER, VILKÅR FOR DELTAGELSE PÅ KURS OG ARRANGEMENT

Deltagere plikter å gjøre seg kjent med vilkår for deltagelse og beskrivelsene til hvert kurs/arrangement. Deltagere oppfordres til å lese programmet grundig og vurdere om han/hun er fysisk/psykisk i stand til å delta på arrangementet, uten belastninger for seg selv eller andre. Deltagere er ansvarlig for å oppgi riktige opplysninger og informere om særlige hensyn for deltagelse på kurs og arrangementer (som spesielle behov, allergier, ledsager etc). Videre må deltager informere om helsemessige forhold, sykdom eller plager som kan ha betydning for egen og andres sikkerhet på kurset. Hvis en deltager må avbryte et kurs/arrangement, er ikke Adele ansvarlig for ekstra kostnader som følge av avbruddet. Deltager har heller ikke krav på refusjon av hele eller deler av kurs-/arrangementskostnaden.

 

 

 

ADELE

bare en tlf unna...

 

 Ring 917 84 314

 

mellom kl 08 og 20 på hverdager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trykk for mer info om:

..............................

 

- Etikk

 

- Kurs

 

...............................