ADELE LEYHA 

Klarsynt medium & Healer

 

 

 

 

 

 

 

© COPYRIGHT ADELE LEYHA 2018

«Kom i lag med hjelperne dine»

 Neste Kurs-helg med Adele Leyha & Naomi Sol holdes etter avtale.

Formålet med dette kurset er å lære mer om hjelperne. Kurset passer for deg som er åndelig søkende og nysgjerrig på eget hjelper team.

Det fins mange forskjellige typer hjelpere der ute, og vi gjennomgår flere av dem, som for eksempel: engler, skytsengler, guider eller åndelig veiledere, voktere, ånder og hjelpere fra tidligere liv, dyr i åndeverden, småfolk, med flere, bare for å nevne noen av dem.

Hva gjør hjelperne? Hvordan fungerer samspillet mellom mennesker og hjelpere? Hvor mange hjelpere kan et menneske ha? Hjelperne du kjente fra dette livet: hva gjør du når savnet blir for sårt? Historier om hjelperne og ting vi har fått hjelp til.

 

Hvordan kan vi få kontakt med hjelperne? Erfar å sitte og ha selskap av hjelperne. Meditasjoner for velvære og kontakt: «ut å sveve å fly», «en reise i blomster», «vi blir kjent med et hjelperdyr fra den andre siden», «menneskets sjelsnøkkel, med liv på jorden og i universet».

 

Medium seanse hvor vi påviser de av dine hjelpere som er villige (klare) til å tre fram for bedre kontakt. Du får vite navn og hva de har kommet for å hjelpe deg med.

 

Sted: Etter avtale

Tid: Fredag kl 18-21. Lørdag kl 10-17. Søndag kl 10-17.

Pris: 3000 kr. (Ved påmelding innbetales kr 1500 i depositum for å sikre deg plassen, resterende beløp på kr 1500 innbetales senest 2 uker før kursstart).

Påmelding:  ring eller send sms til Adele Leyha på tlf 917 84 314 

 

 

For påmelding ring eller send en sms til tlf nr:

917 84 314