ADELE LEYHA

Synsk Kunst (Psychic Art)

 

 

  

 

 

KANALISERT TEGNING AV DIN GUIDE (ÅNDELIGE VEILEDER), ELLER HJELPER

 

Jeg har siden jeg var liten jente hatt det man kaller for en "god tegnehånd". Over flere år har jeg sett ansikter dukke opp i helt blanke tegneark. Åndeverden ønsket å formidle gjennom meg, og jeg sa meg vilig til å være en kanal mellom den levende verden og åndeverden.

 

Jeg kanaliserer portretter av hjelpere og guider. Denne typen av mediumskap kalles for Psychic Art på engelsk (eller Synsk Kunst på norsk). Det fins få i Norge som praktiserer kombinasjonen mellom mediumskap og tegning idag. Det fins mange som er medium, og det fins mange som er tegnere, men svært få gjør kombinasjonen begge deler samtidig. 

 

Hvem jeg skal avtegne, ordner hjelperne mine helt og holdent på den andre siden. Det handler også om hvem hjelper eller guide fra den andre siden som har lyst til å la seg portrettere. Noen hjelpere har sterkere ønsker og er for eksempel mer overivrige enn andre. Vi har også litt variasjon på hvem som er hjelpere gjennom livet vårt, noen hjelpere kommer og går etterhvert som vi utvikler oss innen ulike faser og deler av livet. I tillegg fins kjære familiemedlemmer og venner som har dødd og gått over til den andre siden. Hvem som blir avtegnet, om det er en guide eller hjelper eller et familiemedlem er avhengig av hvor i den åndelige utviklingen du befinner deg akkurat nå. 

 

Du kan bruke tegningen din som en nøkkel til mer innsikt og bedre kommunikasjon med hjelperen din. Tegningen har mye energi og gir healing, samtidig som den er fin å meditere på for å få bedre kontakt. Kanskje vil du se nye beskjeder i tegningen din etterhvert som du mediterer på den.

 

Har du lyst på en kanalisert tegning av guiden / eller hjelpern dine?

 

Jeg bruker blyanter og ark i A4 format når jeg kanaliserer tegning, fordi A4 formatet er enklest å sende i posten. En kanalisert tegning koster for tiden 900 kr (porto-forsendelse er da inkludert). 

 

Du vil motta tegningen i konvolutt med posten. For å lage tegningen trenger jeg ditt fulle navn, fødselsdato, samt bosteds adressen din.

 

 

SYNSK TEGNESEANSE MED BESKJEDER

 

Jeg arrangerer synsk tegneseanse hvor jeg tegner portretter av guider/hjelpere samtidig som jeg formidler beskjeder fra dem. Dette er en seanse som holdes foran en gruppe med mennesker. Alle som deltar på seansen vil motta hver sin portrett tegning av sin guide eller hjelper, og samtidig få muntlig overlevert beskjeder ifra guiden eller hjelperen. 

 

Jeg arrangerer slike tegneseanser med jevnlig mellomrom i Drammen.

Neste gang jeg holder offentlig synsk tegne seanse med beskjeder  er:

 

  • 2018: søndag 17.-18. mars 2018 i Arendal.
  • 2018: fredag 6.-8.april 2018  i Bergen.

 

Påmeldingsfrist: Drammen: senest 7 dager før arrangementsdatoene. Arendal & Bergen: har ingen på meldingsfrister, kun DROP -In og første-mann-til møllaprinsippet.  Pris: man betaler per person.

 

 

Dersom du samler en gruppe mennesker på minst 6 stk kan jeg komme hjem til dere å holde en synsk tegneseanse med beskjeder. Reisekostnader tilkommer da i tillegg til overnevnte pris. Ta kontakt for å finne mulige tilgjengelige datoer.

 

 

ADELE

bare en tlf unna...

 

 tlf. 917 84 314

mellom kl 08og 20

på hverdanger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guide tegnet med pastell kritt.

 

 

Hjelper tegnet med blyant.

 

 

© COPYRIGHT

ADELE LEYHA 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegninger på farget ark: Ofte vil hjelperne at jeg skal bruke farget papir fordi den som skal ha tegningen trenger gjerne akkurat den fargen i form av energi nå for tiden...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

link til:

................

 

Etikk

 

Kurs

 

................

 

 

 

       

 

 

 

 

          Alle tegningene på denne siden er kanalisert og tegnet av Adele Leyha.