ADELE LEYHA 

Lærer i krystall healing

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERELT OM STEINER & KRYSTALLER

 

Jeg elsker krystall-universet, og alle dets farger og svingninger i energi og frekvens. Fra jeg var bitteliten jente har jeg samlet steiner i alle varianter. Glatte og runde steinger, steiner som skinner, steiner som lyser, steiner som har appelert til meg på et eller annet vis. Alt i naturen og universet består av energi som vibrerer med ulike svingninger. Selv steiner eller krystaller er energi som vibrerer med ulike svingninger.

Krystaller som terapeutisk verktøy har vært i bruk i mer enn 80.000 år. I tidligere tider var krystaller forbeholdt prester og mestere. I tiden mellom Lemuria og Atlantis, ble krystaller ofte programmert med informasjon, og brukt telepatisk til overføring av informasjon fra et sted til et annet.

Krystaller i dag brukes til mange ulike ting. For eksempel så er magnetstripen på bankkortet ditt er oppbygd av kvartskrystaller. Kvartskrystaller har vært anvendt i stor grad innenfor teknologi og elektronikk, slik som: radio kommunikasjon, solcellepaneler, laser, platespillerstifter og klokker.

Krystallene er spesielt egnet fordi de har en unik elektromagnetisk egenskap, kalt piezoeffekt. Utsettes en krystall for mekanisk press vil den produsere strøm, utsettes den for elektrisk strøm vil den produsere mekanisk bevegelse.

 

KRYSTALLER & HEALING

 

Krystaller kan påvirke kroppslige prosesser ved at de resonnerer med energifelt. Krystallene kan samle og balansere energifelt som er forstyrret, og de kan også ha en slik effekt på sinnet.

 

Hver stein er for det meste sammensatt av lys, vann og mineraler. Tilsvarende stoffer finnes også i våre kropper, men ikke i så fast form som i steinene. Hver stein har et bestemt lys som kommer av dens farger. Hver farge har sitt eget svingningstall (eller bølger) som prøver å harmonere med svingningene omkring seg. Svingningene fra steinens farger, men også fra deres mineralinnhold, kan man bruke til healing på hele kroppen. Svingningene kan skape balanse i kroppen, og når vi har nådd fram til fullkommen balanse, er vi helbredet.

Ulike krystaller er sammensatt av ulike mineraler, og hver krystall har sin egen svingningsfrekvens, som er unik fra steintype til steintype. Selv innenfor samme typer steiner, kan vibrasjonene variere, fordi steinene kan komme fra ulike fjell og ulike steder på jorden.

Vibrasjonen en stein sender ut kan ikke høres eller sees, men enkelte healere som er gode til å oppfatte ulike energivibrasjoner kan fornemme steinens påvirkning på kroppen. Men dette gjelder ikke for alle healere vel og merke. Krystallenes energi og resonans kan også fornemmes av mennesker med svært høy følsomhet og sensibilitet.  Andre mennesker derimot kjenner ingenting, og har ikke noen særskilte fornemmelser med å bruke steiner terapeutisk.  Det er ikke noe som er galt eller riktig i den forbindelse. Vi oppfatter ulikt, reagerer forskjellig, og er forskjellige. Slik er det bare.

 

HVORDAN FOREGÅR EN KRYSTALL HEALING?

I mitt hjelperteam innenfor healing, har jeg hjelpere som har krystaller som "spesialfagfelt", og disse hjelperne forteller meg hvilke krystaller du som klient kan bruke som verktøy til å løse opp i dine energiblokkeringer med.

Under healingen plasseres krystallene på eller omkring kroppen, ofte i relasjon til kroppens energisentre og energibaner. Krystallene brukes som verktøy for å overføre ekstra energi med spesifikk vibrasjonsfrekvens på de punkter hvor kroppen er i energimessig ubalanse.

Healing kraft kanaliseres fra kilden og til deg der du trenger det, og krystallene aktiveres og leder ekstra energi til de bestemte områdene på energikroppen hvor de er plassert. Kroppens energi avstemmes etter krystallens energisvingninger. Ettersom de molekylære svingningene øker, kan kroppen komme mer i balanse.

 

 

 

 

 

 

For timeavtale ring eller send sms

til tlf. 917 84 314

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© COPYRIGHT

ADELE LEYHA 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HURTIGMENY:

............................................

 

* Hvit tids healing

 

* Kirugisk healing

 

* Krystall healing

.............................................

 

 

 

 

 

- KURS -

 

UNIVERSELL HVIT TIDS KRYSTALL OG MINERAL HEALING

 

Hvis du noen gang har følt en tilhørighet til steiner og ønsket å lære å bruke dem i ditt liv for healing eller transformasjon, har du funnet en fantastisk kilde!

 

Universell hvit tids krystall og mineral healing er nå endelig tilgjengelig i Norge! Lærere er Adele Leyha og Naomi Sol.

 

Kurset er tilgjengelig i 2 nivåer. Du får også sjansen til å handle unike stener på kurset.

 

 

Påmelding til Adele Leyha via e-post: adele.leyha@hotmail.no

 

 

 

 

KURS (UVHT) KRYSTALL & MINERALHEALING - NIVÅ 1

Dette kurset er en introduksjon til filosofien Universell Hvit Tids Krystall og Mineral Healing. Kurs innhold:

 

• hvordan du føler vibrasjon av steiner

• hvordan du velger steiner som fungerer godt sammen slik at du kan bygge et grunnleggende healing sett

• hvordan du renser steiner

• Den Gyldne Bevegelsen en

• hvordan du bruker steiner for healing av dyr

• oppskrifter for "stein bad" for Aura

• 15 stein utlegg som alle erfares på kurset

• En Universell Hvit Tids initiering (helt ny ! )

• Inkludert er et kurshefte laget av Channie Cha West.

 

Tid:    Lørdag kl 11-18

Søndag kl 11-17

Pris:   3500 kr

Sted: Drammen.

 

 

 

KURS  (UVHT) KRYSTALL & MINERALHEALING - NIVÅ 2

Dette kurset fokuserer på hvordan man bruker steiner og legg for healing av kroppen og auraen, og for meditasjon. Kurs innhold:

 

• hvordan du programmerer og balansere vibrasjon av steiner.

• hvordan du åpner en portal for engler med et stein legg.

• flere oppskrifter på «stein bad» for Aura, samt noen flotte stein elixir oppskrifter.

• Den Gyldne Bevegelsen en

• De omfatter stein utlegg for å åpne deg opp til større kreativitet, øke din vibrasjons frekvens, samt stein legg for å balansere din aura med hver av regnbuens farger.

• En Universell Hvit Tids initiering (helt ny !)

• Inkludert er et kurshefte laget av Channie Cha West.

 

Tid:    Lørdag  kl 11-18.

Søndag kl 11-17

Pris:   3500 kr

Sted: Drammen.

 

 

 

 

TILBUD

 

Noen ønsker å tilmelde seg begge kurs nivåer med en gang. Dersom du tilmelder deg nivå 1& 2 samtidig, og betaler for begge kursene senest innen en uke før gjennomføring av kurs 1, får du begge kursene for kr 6000.